Yhdistyksen jäsenyys

Suomen Minipossuyhdistys ry:n jäsennys on tarkoitettu kasvattajille, harrastajille ja lajista kiinnostuneille.
Kasvattajajäsenet haluavat edistää minisikojen asemaa lemmikkinä, sitoutuvat kiinnittämään erityistä huomiota jalostuseläintensä terveyteen ja luonteeseen, sekä antamaan totuudenmukaista informaatiota lajista.
Yhdistyksen kasvattajajäsentä eikä hänen puolisoaan saa olla tuomittu eläinsuojelurikkomuksista.

Yhdistys on taloudellista voittoa tavoittelematon. Yhdistyksen jäsenmaksuilla katetaan toiminnasta aiheutuneet kulut.

JÄSENMAKSUT VUODELLE 2017

- Kasvattajajäsen 20,00 e / vuosi

- Jäsen 10,00 e / vuosi

- Kannattajajäsen, vähintään 5,00 e / vuosi

- Kasvattajan liittämä porsaan ostaja 2,00 e joka edellyttää porsaan rekisteröintiä yhdistyksen rekisteriin sekä porsaan pitää olla alle 4 kuukautta.

Hae jäsenyyttä täällä >>

Jäseneksi hyväksytyn ja vuosimaksun maksaneen kasvattajan tiedot (kuten nimi, paikkakunta, kotisivujen osoite ja yhteystiedot) julkaistaan kotisivuilla kasvattajan osiossa. Kasvattajajäsenet sekä jäsenet saavat vuosittain vaihtuvat tunnukset jäsensivuille.

Kaikki jäsenet ovat oikeutettuja jäsenjulkaisuun, joka on sähköinen ja ilmestyy 2-5 kertaa vuodessa.
Mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan järjestetään jäsenille suunnattuja kursseja ja tapahtumia. Jäsenten käytössä on myös yhdistyksen kotisivuilla toimiva possupörssi myytäville possuille sekä yhdistyksen lomakkeet.

Jäseneksi voi pyrkiä lähettämällä sähköpostia yhdistyksen hallitukselle.
Paluuviestinä saat perustietoihin liittyviä kysymyksiä ja muutaman vapaaehtoisen kysymyksen sekä jäsenmaksun maksuohjeet.

Haluatko liittyä kannattajajäseneksi?

Vaikka olemme voittoa tavoittelematon yhdistys ei aina jäsenmaksuilla voida kattaa kaikkia kustannuksia ja tilaisuuksia joita olisi tarkoituksenmukaista järjestää. Yhdistyksenä me koemme hyvin tärkeänä levittää asianmukaista ja oikeaa tietoa minipossuista ja niiden soveltuvuudesta kotieläimeksi.
Jo pelkästään Suomen maantieteelliset etäisyydet asettavat haasteita kasvattajien ja jäsenten tapaamisille sekä yleisötilaisuuksien järjestämiselle.
Olisimme hyvin kiitollisia pienestäkin rahallisesta lahjoituksesta jolla varmasti on merkitystä.
Tervetulleen lahjoituksen voitte suorittaa alla olevilla maksutiedoilla. Voitte tulostaa myös valmiin pankkisiirtolomakkeen PDF- kuvaketta klikkaamalla. Kiitos jo etukäteen mukanaolosta.

Maksutiedot
Tilinumero: FI6254970520026484
Saaja: Suomen Minipossuyhdistys ry
Viestiin: Kannattajajäsen + Nimesi ja kotipaikkasi.

suomenminipossuyhdistys@gmail.com

Suomen Minipossuyhdistys ry:n hallitus