RekisteRI

Myös minipossu on rekisteröitävä.

Suomen Minipossuyhdistys ry ylläpitää maan ainoaa virallista minipossurekisteriä.
Kyseessä on yksilörekisteri, joka ei korvaa lain vaatimaa ilmoitusta sikaeläimen pitoa koskien
Yhdistyksen rekisteriin ilmoittaminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa.
Yhdistyksen jäsenille rekisteriin ilmoittaminen on ilmaista. Liity yhdistyksen jäseneksi, saat paljon rahanarvoisia etuja.
yös ei-jäsenet voivat rekisteröidä possuja, tällöin hinta on 5,00 e/possu.

Maksutiedot:
Tilille: FI6254970520026484
Saaja: Suomen Minipossuyhdistys ry
Viestiin kirjoita Rekisteröintimaksu ja rekisteröitävän/rekisteröitävien possujen nimet.

Mahdollisen omistajanvaihdoksen ilmoittaminen on vapaaehtoista.
Eläimen kuollessa omistajan toivotaan ilmoittavan kuolinpäivämäärän rekisteröijälle, tietoa käytetään eliniän tilastointiin.

Rekisteröinnin yhteydessä sika saa rekisterinumeron ja omistajalle postitetaan rekisteritodistus.

Rekisteröi tai tee muutosilmoitukset Suomen minipossuyhdistykselle lomakkeet osiossa.

Tästä pääset lomakkeisiin >>

Jo yhden minipossun omistajan on rekisteröidyttävä sikaeläintenpitäjäksi, ilmoittaminen tehdään oman kunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselle.
Myös eläinmäärän muutoksesta ja eläinten pidon lopettamisesta tulee ilmoittaa sekä joka tapauksessa vähintään kolme kertaa vuodessa on tehtävä eläinmääräilmoitus.

Eviran ja muut yhdistyksemme lomakkeemme löydät lomakkeet osiosta.

Evira tiedottaa myös minipossun omistajaa mahdollisista alueellisista epidemioista ja tietoja käytetään erilaisten virallisten tilastojen ja tuotantoennusteiden materiaalina sekä valvontojen suunnittelussa.

Lisää aiheesta alla olevista linkeistä sekä lomakkeet osiossamme.
Evira
Sikarekisteri

Jäikö kysyttävää?

Tällä lomakkeella voit tiedustella mikäli sinulla on vielä kysyttävää rekisteröinnistä.
Tämä lomake välittyy Suomen Minipossuyhdistyksen minipossurekisterin pitäjälle.

Elisa palautelomake

Nimi: